OHYES

Ik kan met trots vertellen dat ik een partnership ben aangegaan met OhYes. OhYes heeft mij gevraagd om ambassadeur te worden. Hierdoor kan ik een ieder een kortingscode aanbieden om te gebruiken tijdens het bestellen op hun website. De link op deze pagina is een affiliate link. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze link ontvang ik een bijdrage als je iets besteld.

Gebruik kortingscode: NINA10

De visie van OhYes is een visie die overeenkomt met de visie van Esther Visions. Door sensuele producten te promoten hoop ik mensen hun (sensuele) leven te kunnen verrijken. Maar ook dat door mijn promoties en social media content sensuele producten meer gezien gaan worden als een normaal onderdeel van het leven. Daarmee wil ik de taboes rondom sensualiteit helpen te verminderen.


Visie van OhYes:

“Wij geloven dat iedereen recht heeft op seksueel genot. Het ontdekken van seksualiteit en intieme relaties is een belangrijk, leuk en spannend proces dat uniek is voor iedereen. Geniet van het leven, jezelf en van elkaar!

Wij streven naar een wereld waar de ontdekking naar seksualiteit en intieme relaties kan worden gevierd zonder schaamte of taboe. Ontdek geniet en experimenteer. 

We zijn op een missie om de taboes rondom seks te doorbreken en het seksleven en de relaties van onze klanten te verbeteren. 

We willen jouw seksuele ontdekkingsreis ondersteunen met een uitgebreide selectie van persoonlijke, romantische, spannende en leuke sex toys die we speciaal hebben geselecteerd voor jouw genot.”


Gebruik kortingscode: NINA10

Klik op het logo van OhYes om gebruik te maken van mijn affiliate link en zo op de website van OhYes terecht te komen. Om gebruik te maken van de 10% korting gebruik je deze kortingscode tijdens het bestellen.

error: Content is protected !!