Latest News of Nina

Here you will find blog posts about Nina’s latest projects. In these blog posts she will share information and her thoughts about her work.

  • Merry Christmas!

    Dutch: Hallo allemaal! Ik wens iedereen een fijne kerst toe en alvast een gelukkig nieuwjaar. Mogen jullie feestdagen met veel liefde gevuld zijn! P.S. Binnenkort heb ik leuk nieuws voor jullie! Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen waar ik hard aan gewerkt heb. Dus blijf de website in de gaten houden! Veel liefde toegewenst, Nina, English:…


  • My first exhibition in November 2023

    Dutch (english translation below): Ik heb geweldig nieuws om met jullie allemaal te delen. Voor de eerste keer houd ik een expositie! Je kan mij persoonlijk ontmoeten en foto’s kopen. Ik ben erg trots op deze mogelijkheid. Kom dus vooral langs! Datum: 23 t/m 26 november en op 30 november t/m 3 december Locatie: Korte…


  • A woman’s perspective on erotica – Part 1

    English translation below Voor mij als vrouw draait erotiek om alles wat gebeurt voordat je samen met je partner intiem bent. Het draait voor mij om liefde en romantiek ofwel sensualiteit. Met mijn kunst hoop ik mensen meer te stimuleren liefde te gaan voelen, te ervaren en te uiten naar een ander toe. Liefde in…


Latest reaction

Geen reacties om te tonen.
error: Content is protected !!